Izolaţie poliuretanică cu celulă închisă

Spuma poliuretanică cu celule închise (dure), care poate fi produsă la fața locului din cele două componente lichide folosind un pistol cu pulverizare special, are proprietăți termice și izolatoare de apă perfecte. Peretele celular are o structură microporoasă, moleculele mari de apă nu pot pătrunde în el, dar permite difuzia vaporilor.

Când componentele se întâlnesc, are loc o reacție termică și chimică, rezultând gazificarea și formarea unui compus cu structură închisă, având ca rezultat o mai bună izolare termică a spumei poliuretanice decât orice alt material izolant:

valoarea verificată prin măsurători: λpur= 0,022 W/mK
Reacția are loc în câteva secunde: din lichid se obţine un strat de material solid. Rezultatul este o spumă izolatoare de densitate mai mare care îşi poate extinde de până la 40 de ori volumul după pulverizare.

Spuma poliuretanică cu celule închise are o structură celulară strânsă, având o densitate mai mare și este mult mai rigidă decât versiunea cu celule deschise. Datorită datelor sale tehnice, este utilizat pe scară largă și a devenit acum un material izolator indispensabil.

Pe lângă proprietățile minunate enumerate până acum, precum izolația termică excelentă, hidroizolarea perfectă, trebuie să subliniem faptul că spuma poliuretanică cu celule închise este rezistentă la pași! Împreună, aceste proprietăți îl fac unic și de neegalat, deoarece în prezent această eficacitate poate fi atinsă numai prin utilizarea a mai multor materiale împreună.

Prin urmare, nu este necesar, dar vom menționa din nou: spuma poliuretanică este materialul izolator numărul unu în industria construcțiilor!
În majoritatea cazurilor, izolația existentă este incompletă, insuficientă, rezultând facturi de încălzire inacceptabil de mari. Izolația poliuretanică la fața locului este lipsită de goluri, îmbinări și punți termice, contactați-ne și spuneți adio plăților frustrante.

Dacă aveți întrebări despre izolația cu spumă poliuretanică,
scrieţi-ne un mesaj sau contactaţi-ne telefonic
şi noi cu pricepere vă stăm la dispoziţie!