Care este diferența dintre spuma cu celule închise și cele deschise?

Spuma cu celule deschise este un material moale de izolare termică, cel mai adesea folosit pentru izolarea caselor (pentru a înlocui izolația fibroasă). Spuma poliuretanică cu celule închise este un material izolant mai dur și poate fi utilizată pentru a forma suprafețe rezistente la pași.
Este utilizat mai ales pentru munca industrială, dar este, de asemenea, excelent pentru izolarea pardoselii, a tavanurilor, soclurilor și a acoperișurilor plate ale caselor familiale.

Ce material ar trebui să aleg?

Depinde în ce scop doriți să utilizați izolația. Dacă este utilizată pentru a înlocui izolația fibroasă, spuma cu celule deschise este adecvată, deoarece izolația nu va fi utilizată fizic. Dacă se aplică pe suprafețe externe, se recomandă spumă poliuretanică cu celule închise.

Care este proprietatea izolatoare a materialului?

Spuma poliuretanică are proprietăți de izolare termică mai bune decât materialele izolatoare convenționale. Spumea poliuretanică formează o suprafață complet coezivă în timp ce formează o izolație etanșă, economisind astfel mai mult de 70% energie comparativ cu izolația convențională. Cea mai mare pierdere de căldură este cauzată de permeabilitatea la aer a materialelor izolante.

Cât costă izolația?

Prețul izolației depinde de grosimea izolației pulverizate și de tipul de material. Despre preţuri întrebați contactaţi-ne (vom discuta despre ce tip de izolație ar fi vorba și vom calcula prețurile).

Cât durează execuția?

Timpul de execuţie este mult mai rapid decât în cazul izolațiilor realizate cu materiale tradiționale cu panouri. De exemplu, este nevoie de o zi pentru a izola podul unei case de familie de dimensiuni medii. Pentru mai multe detalii prin contactaţi-ne prin e-mail sau telefon.

Mansarda este deja încorporată, este posibilă izolarea în cazul aceasta?

Desigur, este posibil. Există de obicei două soluții pentru izolarea acestor acoperișuri. Dacă nu avem acces la vechea izolație, putem rezolva izolația prin desfacerea ţiglei. Dacă este accesibil de la mansardă, putem înlocui vechea izolație.

Pot solicita investigaţie la fața locului?

Desigur. Vă rugăm să ne contactați la unul dintre datele de contact.

Care sunt condiţiile meteo în care se poate efectua izolarea?

Limita inferioară a implementării izolației este de 10-15°C. Există sisteme de spumă de iarnă care pot fi utilizate până la 5°C.

Care sunt grosimile minime și maxime?

Grosimea minimă pentru spuma cu celule închise este de 3 cm. În cazul spumei cu celule deschise, minimul este de 5-8 cm. Nu există grosime maximă, putem pulveriza în orice grosime.