Izolatie poliuretanică cu celulă deschisă

Spuma poliuretanică cu celulă deschisă bicomponentă a fost concepută pentru izolarea termică și acustică.

Spuma poliuretanică cu celulă deschisă se distinge printr-o aderență foarte bună. Aderă la toate tipurile de substraturi: beton, scânduri, căpriori, membrane etc.

O clădire care este izolată cu spuma poliuretanică cu celulă deschisă oferă izolație acustică și fonică, o protejează împotriva vântului, care găsește chiar și cele mai mici goluri și este principalul factor care contribuie la răcirea excesivă a încăperilor, care de astăzi nu mai este o amenințare.

Datorită sistemului de catalizator utilizat în formula Ultrapur, spuma crește constant și uniform în timpul aplicării.

Straturile așezate una peste alta aderă strâns una la alta. Acest lucru limitează producția de deschideri și spații goale la minimum și are un impact semnificativ asupra capacității de izolare.

Cu cât celulele din spumă sunt mai mici, cu atât este mai limitat spațiul pentru mișcarea convectivă a dioxidului de carbon și a particulelor de aer.

Componentele utilizate pentru producerea spumei Ultrapol sunt atent selectate din punct de vedere al mirosului și al emisiilor de compuși volatili.

Toate provin de la producători europeni de renume care operează în conformitate cu liniile directoare REACH.

Când este aplicată, spuma nu degajă miros neplăcut, iar camera izolată poate fi utilizată după o ventilație rapidă (nu există miros neplăcut în timpul aplicării și camera poate fi utilizată imediat după terminarea izolației).

Pe scurt, fiecare spumă, indiferent de producătorul său, este o izolație mai bună în comparație cu izolațiile utilizate în mod tradițional.

Desigur, există vietăți care iubesc vechea metodă de izolare. Acestea includ și șoarecii și jderii care găuresc coridoarele și creează cuiburi acolo. Din motive care nu sunt pe deplin explicate, acelor creaturi nu le place poliuretanul și evită mansardele izolate cu spumă.

Dacă aveți întrebări despre izolația cu spumă poliuretanică,
scrieţi-ne un mesaj sau contactaţi-ne telefonic
şi noi cu pricepere vă stăm la dispoziţie!