Nyitott cellás poliuretán szigetelés

A kétkomponensű nyitott cellás poliuretán habot hő- és hangszigetelésre tervezték.

A nyílt cellás poliuretán hab nagyon jó tapadással rendelkezik. Minden típusú hordozóhoz tapad: beton, deszka, szarufa, membrán stb.

A nyílt cellás poliuretán habbal szigetelt épület akusztikai és hangszigetelést biztosít, megvédi a széltől, amely a legkisebb réseket is megtalálja, és ez a fő tényező, amely hozzájárul a helyiségek túlzott lehűléséhez, ami ma már nem jelent veszélyt.

Az Ultrapur formulában alkalmazott katalizátor rendszer miatt a hab folyamatosan és egyenletesen növekszik az alkalmazás során.

Az egymásra helyezett rétegek szorosan tapadnak egymáshoz. Ez minimálisra korlátozza a nyílások és üregek képződését, és jelentős hatással van a szigetelő képességre.

Minél kisebbek a habcellák, annál korlátozottabb a tér a szén-dioxid és a levegő részecskék konvenciós mozgásának.

Az Ultrapol hab előállításához használt komponenseket gondosan választják ki a szag és az illékony vegyületek kibocsátása szempontjából.

Mindegyik neves európai gyártótól származik, akik a REACH irányelvei alapján működnek.

Alkalmazásakor a hab nem bocsát ki kellemetlen szagot, és a szigetelt kamra gyors szellőzés után használható (az alkalmazás során nincs kellemetlen szag, és a kamra a szigetelés befejezése után azonnal használható).

Röviden, mindegyik hab, gyártótól függetlenül, jobb szigetelés a hagyományosan használt szigeteléshez képest.

Természetesen vannak olyan lények, akik szeretik a régi elszigeteltség módszerét. Ide tartoznak a folyosókat fúró és ott fészket létrehozó egerek és nyestek is. Nem teljesen megmagyarázott okok miatt ezek a lények nem szeretik a poliuretánt, és kerülik a habbal szigetelt padlástereket.

Ha kérdése van a purhab szigeteléssel kapcsolatban,
tegye fel üzenetben vagy telefonon
és mi készséggel állunk rendelkezésére!