Poliuretán szigetelés

A hőszigetelés célja az épületek belső hőjének kiáramlásának megakadályozása, azaz a hőveszteség minimalizálása. Erre napjainkban fokozottan figyelnünk kell, a korszerű és minőségi hőszigetelés elengedhetetlen energiamegtakarítási és környezetvédelmi szempontból is.

A szakértelemmel és kifogástalan minőséggel kivitelezett szigetelés megfelelő szinten képes tartani épületeink belső tereinek hőmérsékletét és sokkal gazdaságosabb energiafelhasználást biztosít. A purhab szigetelés minden rést kitölt és bizonyítottan akár 70%-al csökkenti az energia felhasználást.

A poliuretán szigetelés napjainkban a hőszigetelés csúcsát képviseli.

Miért válassza a poliuretán habot ingatlanja szigetelésére?

Hő-, víz- és hangszigetelés megvalósítása

Amellett, hogy a hőszigetelést garantálja, hang- és vízszigetelésre is kiválóan alkalmas ipari és magánépületek esetében.

Az építőiparban használt összes anyaghoz való tapadás

Garantált tapadás beton, tégla, fa, vakolat, pala vagy egyéb az építőiparban használt felületre.

Megakadályozza a páralecsapódást

A cellák határoló falai mikroporózus szerkezetűek, a nagy vízmolekulákat nem, a páradiffúziót vagyis a vízgőznyomást átengedi.

Könnyű alkalmazás és nagyon gyors száradás

Vízszintes és függőleges felületekre egyaránt szórható, minden felületi görbületet monolitikusan követ, ezért hézag-, toldás- és hőhídmentes szigetelés hozható létre.

Gyorsan bővül térfogatának akár 100% -ra

Térfogatának akár 100%-ra is tágul, kiszórása folyékony állapotban történik, majd ezt követően a termék másodperceken belül kikeményedik, kitöltve minden repedést és hézagot.

Tartósság

Időtálló, megbízható anyag, melyet használhatunk lakóépületek teljes körű szigetelésére. Az iparban csarnokok, raktárak, különböző csövek, magtárak,  hő- és vízvédelmére szolgál.

Mik a poliuretán hab fő felhasználási területei?

  • tetőszerkezetek és falak víz- és hőszigetelése

  • pincék szigetelése

  • ipari csarnokok szigetelése

  • teraszok szigetelése

  • tartályok és medencék szigetelése

  • jó felhajtóereje miatt a hajózási iparban is használják

  • elengedhetetlen elem a monolitikus kupolák építésében

Nincs még egy szigetelőanyag, ami megközelíti ezt az egyedülálló szigetelési technológiát!

Amellet, hogy bíztosítja ingatlanunk hőszigetelését, vízszigetelését és egyben hangszigetelését is, még páraátengedő is!

Nagyszerű szigetelési mutatói mellett, hatalmas előnye, hogy a teljes szigetelt felületen résmentesen oszlik el, egységes felületet adva.

Időtálló és megbízható anyag, mely kitűnő ellenállással rendelkezik savakkal, lúgokkal, fertőtlenítő szerekkel szemben. Tisztítása egyszerű, akár magasnyomású mosóval is megoldható.

Speciális szórógépek és a kivitelező szakértelme elengedhetetlen a szakszerű és esztétikus poliuretán szigeteléshez. Anyacégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik, amely garantálja a minőségi szigetelést.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ha bármilyen kérdése merülne fel a technológiával kapcsolatban,
kérjük nézze át a gyakran ismételt kérdések oldalunkat
vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Amire büszkék vagyunk - munkáink

Még több képet a referencia oldalunkon talál.